Over ons

Over ons

De praktijk

Onze praktijk heeft 3 locaties.

Dronten: De Drieslag 30, 8251 JZ Dronten
Onze praktijk bevindt zich in het ABC gebouw achter de Aeres Hogeschool. Bij deze locatie is ruime, gratis parkeergelegenheid.
Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Buslijn 146, 21 en 22 stoppen allen bij bushalte ‘Aeres Hogeschool Dronten’.

Harderwijk: Wethouder Jansenlaan 340, 3844 DG Harderwijk
Onze praktijk bevindt zich in het Vrouwencentrum Harderwijk. Parkeren kan naast de praktijk bij het St Jansdal (P4). Dit is het eerste kwartier gratis, daarna betaald. Gratis parkeren kan ook, dit kan een beperkte tijd in de blauwe zone aan de Wethouder Jansenlaan. Op de grote parkeerplaats Westeinde kun je 2 uur gratis staan (P19, Westeinde 100, 3844 DR Harderwijk). Dit is ongeveer 7 minuten lopen naar de praktijk.
Verschillende buslijnen stoppen bij het St Jansdal. Het NS station is gelegen op ongeveer 12 minuten loopafstand van de praktijk.

Lelystad: Het Ravelijn 1, 8233 BR Lelystad
Onze praktijk bevindt zich in het gebouw waar ook de HartKliniek zich bevindt, naast het sint Jansdal Ziekenhuis in Lelystad. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor het gebouw (door de slagbomen).
Het NS station en het centrum zijn gelegen op korte loopafstand van de praktijk.

Behandeling

Bij ons kun je voor verschillende consulten terecht. Voorafgaand aan elk consult, vul je als cliënt een digitale vragenlijst in met klachten die te maken kunnen hebben met hormonale disbalans.
Tijdens het intakegesprek brengen we je klachten in kaart. Je persoonlijke verhaal staat hierbij centraal. We geven je uitleg over de hormonale processen in je lichaam en je krijgt de eerste adviezen mee waarmee je direct aan de slag kunt.

In de volgende consulten kijken we hoe we de behandeling verder kunnen aanpassen om tot de beste oplossing te komen. Deze zal meestal bestaan uit voedings- en leefstijladviezen en eventueel voedingssuppletie.

Alles gaat in overleg en wordt zo veel mogelijk afgestemd op wat bij jou en jouw leven past.  

Indicaties

  • Menstruatieproblemen (PMS, hevig bloedverlies, PCOS, endometriose)
  • Anticonceptieadvies
  • Gezond zwanger worden/kinderwens
  • Vroege overgang
  • Overgang
  • Stemmingswisselingen
  • Stress
  • Vermoeidheidsklachten
  • Vragen rondom seksuologie (verlaagd libido, pijn bij het vrijen, vaginale droogte)
  • Healthcheck (voor mannen én vrouwen met als doel gezond ouder worden en/of risico’s in kaart brengen)

https://www.instagram.com/careforwomendrontenenlelystad/
https://www.facebook.com/Care-for-Women-Dronten-Lelystad-Centrum-105435288117897
https://www.facebook.com/Care-for-Women-Dronten-Lelystad-Centrum-105435288117897